Satu Mare, România
Felurite
Satu Mare

Curs Bucatar Sef

 
Plasat:
06.09.2018, 18:39
Anunțul nu este actual.
Cu părere de rău, autorul anunțului a închis acest anunț.
Acest anunț este închis. El nu mai este actual.
Advertisment:
Detalii curs

Bucătarul şef în conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii).
De asemenea coordonează realizarea semipreparatelor culinare care stau la baza obţinerii preparatelor culinare; după această etapă, efectuează tratamentele termice corespunzătoare.

Ultima parte a muncii bucătarului şef constă în finisarea estetică a produselor în vederea servirii şi în efectuarea controlului calităţii produselor finite.
Bucătarul şef este capabil să converseze fluent într-o limbă străină, de circulaţie internaţională si se preocupă de pregătirea proprie şi perfecţionarea profesională continuă.

Persoanelor care lucreaza ca si Bucatar , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica )

Durata curs : 6 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu ) plus diploma de calificare ca bucatar.

Ce se invata la curs ?

Comunicarea la locul de munca
Pregătirea condiţiilor de lucru
Coordonarea si manipularea materialelor şi produselor alimentare
Verificarea depozitarii materialelor şi produselor alimentare
Verificarea starii de funcţionare a echipamentelor şi ustensilelor de lucru
Identificarea materiilor prime şi auxiliare specifice
Stabilirea necesarului de materii prime
Stabilere furnizori
Recepţionare materii prime, auxiliare şi materiale
Coordonare operaţii de prelucrare a alimentelor
Coordonare realizare semipreparate culinare
Asigurarea păstrarii factorilor nutritivi
Calcul conţinutului de nutrienţi din fiecare ingredient
Tehnici specifice de menţinere a factorilor nutritivi în alimente şi preparate culinare
Asamblare semipreparat
Advertisment:
Advertisment:
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...