Satu Mare, România
Felurite
Satu Mare

Curs Masaj cu pietre calde

 
Plasat:
08.11.2018, 18:55
Preţ: 350 RON
Advertisment:
Detalii curs
Masajul cu pietre calde provine din disciplina orientala conform careia in corpul omului exista sapte puncte energetice principale. Ele sunt localizate de-a lungul axului central al corpului, in centrele energiei, care sunt legate de anumite organe ale corpului. Stimularea acestor puncte ajuta la echilibrarea energiei care circula in corp. De aceea pietrele fierbinti sunt asezate in dreptul punctelor si devin intrari si iesiri de energie, realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.

In acest tip de masaj se utilizeaza pietre de bazalt, ovale sau rotunde, de dimensiuni diferite. Pietrele sunt in mare parte de origine vulcanica. Ele sunt puse la fiert iar apoi sunt scoase si puse la racit pana ce ajung la o temperatura pe care corpul o va putea suporta.

Sa faci masaj cu pietre calde inseamna sa faci masaj SPA, sa relaxezi oamenii si sa tratezi anumite afectiuni, sa redai starea de bine. Uramand cursul , ai sansa sa iti deschizi propria afacere profitabila, sa lucrezi intr-un domeniu de lux.

Durata curs : 2 saptamani

Conditii de participare la curs : 8 clase absolvite

Este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce voi modele pentru partea practica . Modelele respective beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor.

Materiale si produse : Consumabilele sunt incluse in pretul cursului .Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .Curs acreditat sigla ANC si Minister : Diploma participare Profesional Academy
Advertisment:
Preţ:
350 RON
Tip anunţ:
Categoria:
Localitate:
Târguială:
--

Informație de contact:

Număr telefon de bază:
0744920034
Advertisment:

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...