Satu Mare, România
Felurite
Satu Mare

Curs Expert Achiziții Publice

 
Plasat:
02.05.2019, 20:10
Anunțul nu este actual.
Cu părere de rău, autorul anunțului a închis acest anunț.
Acest anunț este închis. El nu mai este actual.
Advertisment:
In luna Mai barbatii beneficiaza de o reducere de 25% iar doamnele de o reducere echivalenta cu varstaExpertul în achiziții publice organizează și planifică activitățile de ofertă și achiziții publice în cadrul firmelor private, agenții sau instituții ale statului sau organizații guvernamentale.

Expertul în achiziţii publice trebuie să aibă pregătire tehnică de specialitate, pregătire economico-financiară sau pregătire juridică, dobândită în urma absolvirii unor studii superioare de lungă sau scurtă durată cu diplomă de licenţă. De asemenea trebuie să posede cunoştinţe de utilizare a calculatorului, de comunicare interumană şi negociere, care să îi permită să îndeplinească toate exigenţele acestei ocupaţii.

Expertul achiziţii publice analizează cerinţele legale şi are abilitatea de a înţelege corect actele normative naţionale aplicabile activităţilor desfăşurate de autorităţile contractante şi aplicabile bunurilor sau produselor şi serviciilor sau lucrărilor ce urmează a fi achiziţionate.

Programul de desfășurare a activitățiilor cursului conține atât o parte teoretică cât și una practică. Pentru partea practică se vor utiliza studii de caz și exemple practice în SEAP/SICAP.
Advertisment:
Advertisment:
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...