Satu Mare, România
Felurite
Satu Mare

Curs Șef Sală Restaurant

 
Plasat:
16.05.2019, 19:55
Anunțul nu este actual.
Cu părere de rău, autorul anunțului a închis acest anunț.
Acest anunț este închis. El nu mai este actual.
Advertisment:
In luna Mai barbatii beneficiaza de o reducere de 25% iar doamnele de o reducere echivalenta cu varstaPrincipalele responsabilități ale unui șef de sală sunt de a coordona personalul din sală, de a crește rentabilitatea restaurantului în concordanță cu obiectivele stabilite împreună cu direcțiunea și de a gestiona și dezvoltă relațiile cu clienții.

Șeful de sală poate veni de asemenea în fața clientului pentru a prezenta platourile, chiar pentru a propune o degustare: este mai ușor de luat o decizie când se fac teste înainte.

Viitorul este promițător pentru cei care acordă importanța acestui post.

Urmând Cursul de Șef Sală Restaurant la Profesional Academy aveți oportunitatea de a obține o calificare recunoscută la nivel național și internațional. Astfel veți avea posibilitatea de a putea lucra oriunde în lume, prin simpla traducere și legalizare (apostila Haga) a certificatului de calificare obținut la absolvire.

Acordăm un discount de 5% persoanelor și companiilor care au angajați ca ospătari/șefi de sală dar nu au calificare sau celor care au loc de practică (locul de muncă fiind loc de practică).

Stagiul de practică se face în unități specializate sau la locul de muncă.

Cuprinde aplicații practice pe ateliere individuale de lucru în salonul restaurant. Tematica de pregătire cuprinde: demonstrații practice, realizarea unor operațiuni de flambări, porționări etc; organizarea, îndrumarea și controlul tuturor activităților specifice derulate în salonul restaurant. Program de curs flexibil.
Advertisment:
Advertisment:
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...